top of page

No one is coming to save you


Hoe vaak nemen we onbewust plaats in de wachtkamer van het leven? Wachtend op die ene leuke baan, relatie, huis dat hopelijk voorbij komt en ons gelukkig gaat maken. Alles wat er tot die tijd gebeurt is dan niet echt van belang, maar slechts ter overbrugging. Wat ons ongelukkig en gefrustreerd maakt is niet eens zozeer dat ons verlangen niet wordt ingelost, maar vooral het idee dat we er geen of onvoldoende invloed op hebben. Door anders te gaan kijken naar onze huidige situatie en te focussen op wat we wel kunnen beïnvloeden, daalt de frustratie en stijgt ons gevoel van eigenwaarde. De eerste stap op weg naar ons doel, dat dan weleens dichterbij zou kunnen zijn dan we dachten.

inspiratie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page